Начало Бокс Уайлдър към Фюри: В този момент съм много опасен

Уайлдър към Фюри: В този момент съм много опасен

Уайлдър към Фюри: В този момент съм много опасен
0

Дионтей Уайлдър продължава да отправя закани по адрес на Тайсън Фюри, настоящ световен шампион в тежка категория на WBC, и неговото семейство.

Чисто избягване. Той (Джон Фюри, баща на Тайсън) се опита да накара сина си да ме избегне. Той направи същото нещо предишния път, докато не измислиха начин да измамят. След това той започна да залага всичко, което имаше. Как изведнъж този човек придоби толкова голяма увереност за определен период от време? Че да заложи последния си долар? Сега, под микроскоп, ще е различно. Знам какво умея – те също го знаят, така че трябваше да намерят начин да ме забавят“, заяви „Бронзовия бомбардировач“ пред „Sky Sports“.

Припомняме, че Уайлдър загуби световната си титла във втория сблъсък с Тайсън Фюри, провел се на 22 февруари 2020 година. Първата среща не излъчи победител и завърши при равенство.

Не успяха да ме нокаутират. Не успяха да ме повалят. Трябваше един нелоялен треньор (Марк Бреланд, бившия помощник треньор на Уайлдър) да хвърли кърпата.

Знаем, че Тайсън Фюри не притежава мощ. Той направи всичко срещу мен и аз издържах всичко. Знаех какво става с тялото ми. Знаех, че нещо не е наред с мен. Знаех, че не съм добре. Изглеждах изтощен, сънен, не бях добре. Надслова на следващата ми битка е отмъщение.

Показаха истинския си характер. Не съм толкова мил, както преди. Не съм същият човек. Умът ми е много буен. Най-добрият им шанс беше по-рано – юли или октомври [2020]. Позволиха ми да се излекувам. В този момент съм много опасен. Най-опасният човек, който може да бъде наоколо, е този, който няма какво да губи“, завърши Уайлдър.

Дионтей Уайлдър има баланс от 42 победи, 1 равенство (в първия сблъсък с Тайсън Фюри) и 1 загуба (от Фюри – във втората среща за титлата на WBC). Той е спечелил цели 41 успеха с нокаут.

Тайсън Фюри е с баланс от 30 победи и само 1 равенство на професионалната боксова сцена. Той, също както Уайлдър, не се е качвал на ринга от втория двубой между тях.