Начало Бокс Дюбоа обясни защо ще подгрява влогър

Дюбоа обясни защо ще подгрява влогър

Дюбоа обясни защо ще подгрява влогър
0

Даниел Дюбоа счита за добра възможност участието си на галавечерта Джейк Пол – Тайрън Уудли. Бртианската надежда в тежка категория ще подгрява влогър.

За него обаче е много важно да направи своя дебют в САЩ.

„Чувствам се добре преди тази възможност. Отдавна чакам да направя своя дебют в САЩ“, започна Дюбоа.

„Най-после ще се случи, нямам търпение. Искам да оставя послание. Ще видим какво ще се случи след една добра победа. Това е шансът да им покажа кой е бъдещият световен шампион. Направих няколко промени в отбора си, готов съм да се завърна в играта за големите колани.“

„С новите треньори изглеждам много по-добре. Нямам търпение да го покажа на галата. Няма да подценя никого, ще дам 100% от себе си. Сигурен съм, че Джо Кузумано ще покаже добър бокс. Победителят взима всичко. За мен е добра възможност да се бия на галавечерта Джейк Пол – Тайрън Уудли“, добави Дюбоа.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.