Начало Бокс Джейк Пол: Доказах и че имам здрава брадичка

Джейк Пол: Доказах и че имам здрава брадичка

Джейк Пол: Доказах и че имам здрава брадичка
0

Джейк Пол не счита за нещо лошо, че беше намерен с тежък удар от Тайрън Уудли. Влогърът успя да грабне победата с разделено съдийско решение след 8 рунда.

„Хей, това е бокс, нали? До сега не ме бяха удряли с ръкавица 10 унции в нито един момент от мачовете ми“, припомни Пол.

До момента никой не го беше тествал.

„Това е първият път, в който реално поемам удар от такава. Беше добро попадение, това е бокс. Ако си механик, ще стане мръсен рано или късно. Справих се след удара. Ще направя корекции за вбъдеще да не допускам такива.“

„Все пак се подобрих и на момента, в следващите три рунда не допуснах отново подобно нещо. Доказах и че имам здрава брадичка“, допълни Джейк Пол.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.