Начало Бокс Джейк Пол се подигра с Малиняджи
0

Джейк Пол се подигра с Малиняджи

Джейк Пол се подигра с Малиняджи
0

Ютубърът Джейк Пол отново напомни за себе си. Американецът, който се превърна в най-известния влогър в света на бойните спортове, този път реши да се подиграва с Пол Малиняджи. Причината – бившият шампион на IBF в полусредна категория изяви желание да боксира с него.

41-годишният боксьор не е провеждал професионални мачове от 2017-а насам. В последствие той опита кариера във веригата за боеве с голи юмруци, но след като загуби от Артьом Лобов окончателно приключи с активна дейност.

Искам да видя Джейк Пол срещу истински боксьор. Той би трябвало да се изправи с по-възрастен от него, за да има шанс. Но да не е някой анонимник. По-възрастен и по-дребен от него, за да е интересно. Някой, който той да може да удари. Може би визирам себе си“, каза наскоро Малиняджи в интервю.

На въпросното предложение обаче Джейк Пол определено не гледа с голям интерес. Напротив. Той заяви, че никога не е чувал за бившия шампион.

Честно казано в последната половин година много хора се появяват, за да ме предизвикват. Но не им обръщам внимание. Не съм чувал за този човек, както и за някои от другите имена. Аз ще избера съперника си, а не той да ме посочи“, категоричен е Ютубърът.