Начало ММА Шефът на UFC опитал да уреди трансфер на Том Брейди
0

Шефът на UFC опитал да уреди трансфер на Том Брейди

Шефът на UFC опитал да уреди трансфер на Том Брейди
0

Президентът на UFC Дейна Уайт се е опитал да убеди суперзвездата на американския футбол НФЛ Том Брейди да остане поне още един сезон на терена. Куотърбекът се оттегли от спорта след 22 сезона, 20 от които прекара в „Ню Инглънд“, а последните два като част от „Тампа Бей“.

44-годишният ветеран спечели 7 титли в кариерата си, но в началото на месеца обяви, че слага край. Очакваше се той да остане на терена още един сезон, като именно в тази посока са били и разговорите между Уайт и легендата.

Шефът на UFC твърди, че е опитал да трансферира Брейди и да го закара в Лас Вегас. Амбицията му е била свързана с това куотърбекът да играе в „града на греха“ с екипа на „Райдърс“ през 2022-ра. Така той е можел и по-често да присъства на галавечери на UFC, на които вече няколко пъти е гостувал.

С Брейди разменихме серия от съобщения в последния месец. Опитах се да го убедя да не прекратява кариерата си, а да остане още един сезон и да дойде при нас, да играе за Вегас. Уви, не успях да го направя. Още не е късно да промени мнението си, но е малко вероятно“, каза Дейна Уайт.