Начало Бокс Джейк Пол: Щом Йълдъръм се би с Канело и аз мога

Джейк Пол: Щом Йълдъръм се би с Канело и аз мога

Джейк Пол: Щом Йълдъръм се би с Канело и аз мога
0

Джейк Пол се опитва да си уреди мач с най-добрия боксьор в света – Саул Алварес.

Аргументът на влогър е, че щом Канело е доминирал над някой от своите си съперници тази година, то и американецът заслужава…

„Ще се бия с Канело 100 процента. Вижте този тип Авни Йълдъръм. Прякорът му е „Турския войн“ и се изправи срещу Алварес“, припомни Джейк Пол.

„По-голям съм и съм по-силен от него. Защо той може да получи шанс, а аз не? Няма значение колко дълго си правил нещо, а как. Този тип седеще в ъгъла си и дори не пусна един удар.“

„Не мисля, че някога ще има битка между мен и Томи Фюри. Няма да му давам повече шансове. Той го имаше. Сега ще трябва да направи 20 мача и чак тогава ще помисля. Съжалявам, Томи. Няма да стане“, допълни Пол.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.