Начало Бокс Джейк Пол за Мейуедър: Не искам да се бия за пари със стар човек

Джейк Пол за Мейуедър: Не искам да се бия за пари със стар човек

Джейк Пол за Мейуедър: Не искам да се бия за пари със стар човек
0

Популярният влогър Джейк Пол продължава да провокира с изказванията си. YouTube звездата тази седмица излиза в боксов мач срещу бившият шампион от UFC Тайрън Уудли. Дни преди срещата на 29-ти август Пол предизвика поредна емблематична личност от бойните среди – Флойд Мейуедър. 24-годишният американец посочи един от няколко имена като потенциални следващи негови противници. Сред тях направи впечатление, че липсва едно – Флойд Мейуедър-младши. На въпрос защо го е пропуснал, Пол направи пиперливо изказване:

„Ако Мейуедър иска да напри истински професионален бой с истинска тежест, аз съм на линия. Но не искам да се бия за пари със стар човек. Той се нуждае от мен повече, отколкото аз от него“, демонстрира самочувствие Пол.

Джейк Пол обяви списък с имената на евентуалните си съперници

По-рано през годината Мейуедър се изправи в демонстративен мач срещу братът на Джейк – Логан Пол. Регламентът на срещата бе да завърши без победител, ако се изиграят всичките 8 рунда по 3 минути, въпреки че бяха разрешени нокдауните и нокаутите. 44-годишната легенда не успя да победи, но прибра 10 милиона щатски долара и 50 процента от приходите от абонаменти за платено излъчване.

„Мисля, че в мача с брат ми той осъзна , че не трябва да се забъркват с нас. Той каза, че ще се бие само с мен, ако сваля под 70 килограма, което е физически невъзможно“, добави Пол.

Статистиката му в професионалния бокс е 3-0.