Начало Бокс Джейк Пол се закани да нокаутира Нейт Диаз
0

Джейк Пол се закани да нокаутира Нейт Диаз

Джейк Пол се закани да нокаутира Нейт Диаз
0

„Първо ще нокаутирам Уудли, а след това ще сторя същото и с Нейт Диаз”. Това заяви Джейк Пол, след като изгледа сблъсъка на Нейт в октагона на UFC 263 с Леон Едуардс. Ютубърът е уверен, че на боксовия ринг ще продължи да записва победи срещу противници от ММА средите.

Влогърът има 3 успеха от три демонстративни срещи като боксьор. Последната дойде през март, с доста спорен нокаут над Бен Аскрен още в първия рунд, след само една комбинация. Пол и Уудли трябва да се срещнат на 28 август, а по всичко личи, че Джейк много добре пресмята бъдещите приходи от битка с Нейт Диаз.

Ютубърът трупа все по-голяма популярност в социалните мрежи, а това води и до огромни приходи за него при всяко едно появяване на ринга. Неговият брат Логан изкара 8 рунда с Флойд Мейуедър в началото на юни, а това му донесе между 10 и 20 милиона долара приходи. Евентуален мач на Джейк и Нейт Диаз ще предизвика огромен интерес, предвид и любовта на феновете, която боецът от UFC генерира с всяко свое представяне в октагона.