Начало Кикбокс и муай тай Три победи за ЦСКА от кикбокс турнир в Пазарджик

Три победи за ЦСКА от кикбокс турнир в Пазарджик

Три победи за ЦСКА от кикбокс турнир в Пазарджик
0

Клуб по кикбокс и муай тай ЦСКА записа три победи по време на галавечер в Пазарджик през уикенда. „Червените“ участваха с общо четирима представители, водени от старши треньора Станислав Бахчеванов. Битките си спечелиха Найм Салим-Зомбито (13-14 г.,57 кг, К1), Виктор Ганчев (мъже, 60 кг, К1) и Атанас Андреев (юн. старша, 63,5 кг, К1).

„Организаторите Марияна Влахова и Илко Аджов се бяха погрижили за перфектната организация и брилянтното домакинство за всички участници. Двубоите бяха изключително интересни и преминаха под перфектното съдийство на едни от най-добрите рефери и съдии на България. Публиката също беше на изключително ниво.Адмирации към агитките на ЦСКА и „Бултрас“, които подкрепяха своите бойци от първия до последен миг, създавайки неповторимата атмосфера“, коментира Бахчеванов.

Бахчеванов благодари за подкрепата на ръководството, а двубоите на живо изгледа президента на бойния клуб на армейците Иван Велчев.

„Изключително съм доволен от нашите момчета, които с играта и победите си за пореден път защитиха името и авторитета на нашия велик клуб. Зомбито, въпреки крехката си възраст, доказа с непоклатим дух и воля за победа, че е фактор и шампион в своята възрастова група и категория. Виктор Ганчев дублира шампионската си титла от международният турнир по лоукик в Козлодуй, но този път в К1. С красива, технична и спокойна игра контролираше боя и в трите рунда и заслужено спечели поредна победа и шампионски пояс. Атанас Андреев също дублира шампионската си титла в лоукик от Козлодуй. В любимият си стил К1 той изнесе лекция по кикбокс на противника си и надигравайки по безапелационен начин, доказа че е еталон за високо спортно майсторство и безапелационен шампион в своята категория във всички стилове“, направи своя анализ Бахчеванов.