Начало Бокс Джервонта Дейвис спря Бариош в края (ВИДЕО)

Джервонта Дейвис спря Бариош в края (ВИДЕО)

Джервонта Дейвис спря Бариош в края (ВИДЕО)
0

Американецът Джервонта Дейвис се завърна на боксовия ринг по убедителен начин, побеждавайки Марио Бариош чрез техничекси нокаут в 11-ия рунд на срещата им.

Така „Танка“ се превърна в световен шампион в трета различна категория, грабвайки титлата на WBA в супер лека категория.

Двубоят в Атланта, САЩ, започна очаквано предпазливо и за дватама – Дейвис не смееше да скъси дистанцията още от начало на мача, а Бариош пък държеше разстояние от тежките ръце на съперника си.

Бариош показа добри нещва в първите 6 рунда. разчитайки на контрите си и най-вече на ударите в тялото. Дейвис пък показа завидно кардио, вдигайки темпото през втората половина на двубоя и пращайки Бариош на няколко пъти в нокдаун.

Доскорошният шампион бе изпратен на пода на два пъти в 8-ия рунд, след като Дейвис го намери с няколко тежки попадения в главата. Именно в този рунд Бариош получи и аркада под лявото око, а всичко за него приключи след нова тежка атака в 11-ия рунд.

Точно когато изглеждаше, че 26-годишният Бариош ще задържи до края, той понесе нова порция ожесточени удари от Дейвис, който го приклещи в ъгъла, а след секунди реферът Томас Тейлър правилно спря двубоя.