Начало Бокс Джо Джойс: Искам мач с победителя от Джошуа – Усик

Джо Джойс: Искам мач с победителя от Джошуа – Усик

Джо Джойс: Искам мач с победителя от Джошуа – Усик
0

Джо Джойс предизвика победителя от битката за титлите в тежка категория между Антъни Джошуа и Олександър Усик. Представящият се много силно напоследък британец надви коравия Карлос Такам с технически нокаут в шестия рунд на мача им в Лондон.

„Искам Ей Джей или Усик. Няма нужда от повече тестове“, Джойс сподели секунди след победата.

„Започнах трудно, но се придържах към плана си за игра. Представянето ми беше във възходяща линия. Възползвах се от всяка възможност за атака. Той е силен африкански лъв и трябва да му се отдаде заслуженото“, похвали и протвиника си Джо Джойс.

Промоутърът Франк Уорън също направи кратък коментар след 13-ата победа на Джойс в 13 битки (12 с нокаут).

„Той е претендентът и трябва да получи шанс. При победи на Джошуа и Фюри те трябва да се срещнат, но след това е ред на Джойс“, поохлади мераците за мигновен сблъсък за световната титла Уорън.

Шансът си за поясите чака и Дилиън Уайт, което допълнително утежнява ситуацията в тежка категория.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.