Начало ММА Сандхаген: Приемам загубата, няма да рева като бебе

Сандхаген: Приемам загубата, няма да рева като бебе

Сандхаген: Приемам загубата, няма да рева като бебе
0

Кори Сандхаген прие с неохота поражението с разделено съдийско решение от Ти Джей Дилашоу. Двамата изиграха един от най-равностойните мачове в историята на UFC на галавечер в Лас Вегас.

„Знам, че го нараних повече отколкото той мен“, Сандхаген сподели след края на битката.

„Пласирах по-чистите удари, държах го под контрол. Явно е трябвало да направя повече. Моя е вината… Казах си, че печеля петия рунд. Не знам. Какво друго можех да направя? Коригирах се и напаснах добре ирата си в хода на битката. Все още вярвам, че ще бъда световен шампион.“

„Ще се поуча и подобря, държа на обещанията си.“

„Говорих с човек от UFC и ме увери, че все още съм на един мач от битка за пояса. Накарах го да ми се закълне и той го стори. Няма да рева като бебе след загубата и да мрънкам. Приемам я. Все още съм в играта за титлата“, допълни Сандхаген.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.