Начало ММА Треньорът, с когото Макгрегър се заяде, даде своя отговор
0

Треньорът, с когото Макгрегър се заяде, даде своя отговор

Треньорът, с когото Макгрегър се заяде, даде своя отговор
0

„Няма нищо лично в думите ми. Затова не отговорих на Макгрегър в Туитър. Не правя така“, разкри главният треньор на канадския ММА клуб „Тристар“, Фирас Захаби.

Захаби отново говори пред феновете си относно анализа, който направи на играта на Макгрегър. Треньорът се аргументира миналата седмица защо според него Макс Холоуей би победил Конър в евентуален реванш. Това провокира ирландеца и той отговори остро в Туитър.

Наставникът на Джордж Сейнт Пиер дори не е вярвал, че бившият шампион в две дивизии публикува в социалните мрежи за него. Обидите на „The Notorious“ всъщност зарадвали Захаби, защото това означавало, че все пак Конър слуша подкаста му.

Треньорът от Квебек, Канада отвърна и на нападките, че самият той не е състезател по ММА, въпреки, че не е прекалено възрастен за това (38 г.).

„Бях 66 килограма като аматьор. Избрах да отида в университета и да взема диплома. Защо? Защото тогава нямаше много хляб в ММА. Приятелите ми като Сейнт-Пиер и Давид Лоизау не правеха добри пари. Тяхното ежедневие не е за всеки. Хора като тях обичат толкова много бойните спортове, че не им пука – изоставят образование, работа, и какво ли още не.“, коментира Захаби.

 Вижте цялото му изказване тук:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.