Начало ММА Пайва и Филипс заслужено грабнаха бонуса за Битка на вечерта

Пайва и Филипс заслужено грабнаха бонуса за Битка на вечерта

Пайва и Филипс заслужено грабнаха бонуса за Битка на вечерта
0

Битката между Раулиан Пайва и Кайлър Филипс бе избрана за най-добрата на UFC on ESPN 27 в Лас Вегас. Двамата предложиха на феновете на ММА много екшън и фойерверки в подглавното събитие.

Пайва спечели сблъсъка след решение, но представянето на Филипс в трите рунда му гарантира чек от 50 хиляди щатски долара, по колкото ще вземат бойците за страхотната работа.

Другите две награди от Дейна Уайт за галавечерта отиват в ръцете на Адриан Янес и Дарън Елкинс.

Янес завърши трети пореден противник с нокаут и изстреля кариерата си в UFC в космоса. Поредното му шоу приключи във втория рунд, когато приключи Ранди Коста.

Елкинс пък грабна успеха с ТКО във втория рунд срещу Дарик Минер, който игра по-добре в откриващата част.

В основното събитие на вечерта видяхме супер мач между бившия шампион на UFC в категория „петел“ – Ти Джей Дилашоу, който се завърна ударно след двугодишната забрана заради употреба на допинг срещу Кори Сандхаген.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.