Начало ММА Подсилили охраната на Конър в Москва заради дагестанци

Подсилили охраната на Конър в Москва заради дагестанци

Подсилили охраната на Конър в Москва заради дагестанци
0

Хотелът на ирландската суперзвезда Конър Макгрегър е бил строго пазен по време на турнето му в Русия. Според агенция Спутник на място е дошла и полиция, след като голяма група дагестанци са започнали да обграждат сградата.

Повод за тяхното недоволство бяха част от коментарите на Конър по време на неговата пресконференция.

„Не бих отишъл в Дагестан дори да се из**ам“ и „всеки чеченец знае, че в природата на дагестанците е да бягат“.

Снимка: БТА

В Москва живеят много граждани, родени в тази република. Макгрегър не говори подобни неща за тях за първи път. Миналия октомври преди UFC 229 ирландецът бълваше реки от обиди по Хабиб Нурмагомедов и родината му.

След загубата продължи да пуска статуси в Туитър с подобна тематика.

По време на пресконференцията Конър зарадва всичките си последователи с новината, че се завръща в клетката на 18 януари 2020 година в „T-Mobile Арена“, Лас Вегас.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.