Начало Бокс Джош Тейлър се гневи на коментатори

Джош Тейлър се гневи на коментатори

Джош Тейлър се гневи на коментатори
0

Световният шампион на IBF, WBA и списание Ring в супер лека категория – Джош Тейлър, остана силно разочарован от коментара на Sky. Шотландският непобеден (16-0) талант обвинява медията в пристрастно отразяване на битката му с Реджис Прогрей.

„Ядосан съм на коментаторите“, призна Тейлър.

„Не съм слушал толкова тенденциозен коментар, както беше през първите няколко рунда“, заяви шотландецът, след като изгледа 2 пъти мача.

„Според мен, аз взех първите два, след това за него бяха 3,4 и 5. От рунд №6 до последния печелех аз, а накрая той хвърли всичко в атака – може да се поспори кой го взе. Все пак го давам на него. Това е моята оценка, те залитат толкова много към него. Движеше си много главата и това е. Гледали са друг мач!“

Тейлър спечели и трофея Мохамед Али.

Вече обяви намерението си да се срещне с другия шампион в супер леката дивизия – Хосе Рамирес (25-0). Рамирес е носител на поясите на WBO и WBC и мач за обединяване на четирите световни титли ще бъде приоритет.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.