Начало Бокс Джо Кордина е готов за мегасблъсъците, според Еди Хърн

Джо Кордина е готов за мегасблъсъците, според Еди Хърн

Джо Кордина е готов за мегасблъсъците, според Еди Хърн
0

Джо Кордина (17:0) направи успешна защита на титлата си в категория „перо“ на IBF през изминалия уикенд срещу Едуард Вазкез (15:2) в Монте Карло, като така се утвърди, като една от звездите в дивизията. Мениджърът му – Еди Хърн, обаче иска да го гледа вече в много по-сеиозни съревнования, които да пълнят големите зали, а не само камерните съоръжения в казината.

Мисля, че вече доста хора ще гледат мачовете му и ще им се иска да се боксират с него. Колко надъхан беше Бен Дейвисън преди битката? Кой знае. А, колко надъхан е сега? Пак не е ясно, но е сигурно, че е по-въодушевен от преди това. Същото важи и за О’Шаки Фостър и останалите. Вижте, Джо Кордина заяви много ясно, че вече иска най-големите боеве за най-големите пари. Дори не изключи качване в 61,2-килограмовите в даден момент. Ще видим един още по-добър Джо Кордина следващия път. Смятам, че има нужда точно от подобни предизвикателства, за да извади най-доброто от себе си“, каза президентът на Matchroom Boxing пред Boxing Social.

Емануел Наварете (38:1) в момента е най-голямата звезда в дивизията, следван от О’Шаки Фостър (21:2), Лий Ууд (28:3) и Шавкатджон Рахимов (17:1:1).