Начало Бокс Джойс се готви да замени Фюри за битката с Джошуа
0

Джойс се готви да замени Фюри за битката с Джошуа

Джойс се готви да замени Фюри за битката с Джошуа
0

Претендент №1 на WBO в тежка категория Джо Джойс се гласи да влезе в обувките на Тайсън Фюри и на свой ред да предизвика Антъни Джошуа за Битка на Британия. Той обяви, че ако мачът между настоящия световен шампион на WBC и бившия носител на поясите на WBO, WBA, IBF и IBO пропадне, с удоволствие би се качил на ринга срещу Ей Джей.

В момента преговорите между двете суперзвезди продължават, въпреки че през цялата седмица ту бяха анулирани, ту подновявани отново. Последните индикации сочат, че в първите дни на следващата седмица ще има крайно становище около провеждането на сблъсъка.

Той е планиран за 3 декември в Кардиф, но според мениджъра на Джошуа – Еди Хърн, двете страни още са далеч от подписване на договор. От екипа на Фюри пък няколко пъти заявиха, че той има и други опции, ако Антъни не желае да се качи на ринга.

Именно в тази посока се изказа и Джойс. „Джошуа може да заповяда и по подобие на Паркър, да бъде нокаутиран. Еди Хърн – ако Тайсън не иска мача, аз ще го взема. Не ме е страх от никой, още по-малко от Ей Джей. Битката на Британия може да се проведе, но с мое участие“, коментира претендентът на WBO.