Начало Бокс Джойс: Ще спечеля световна титла

Джойс: Ще спечеля световна титла

Джойс: Ще спечеля световна титла
0

Джо Джойс смята, че ще стигне до сблъсък за световна титла в тежка категория на професионалния бокс и освен това ще стане номер 1. Английският боксьор разкри това пред медии, няколко дни преди сблъсъка с Карлос Такам.

Аз съм напълно фокусиран върху Такам. Уверен съм в уменията си в тази битка. Приех битката с Такам, защото той е добро име, опитен боец е, силен е и винаги излиза за победа. Ще бъде страхотна битка. Той е нисък боец, така че ще иска да скъси дистанцията и да влезе под джеба ми, за да нанася онези тежки крошета. Ще бъде трудна битка“, разкри Джойс, цитиран от „fight-bg.com“.

Припомняме, че сблъсъкът между Джо Джойс и Карлос Такам ще се състои на 24 юли в „SSE Arena“ в Лондон. Срещата е в тежка категория и е за интерконтиненталната титла на WBO, както и „сребърната“ титла на WBC.

Намирам се близо до битка за световната титла и нека да се знае, че съм готов да се бия с всеки, който притежава колан. За това съм в спорта. Казах, че ще събера всички колани, ще спечеля световна титла и аз съм точно там. Ще постигна целта си. Искам Антъни Джошуа или Тайсън Фюри, когато се бия за световна титла. Винаги ще бъда считан за аутсайдерът, който поднася изненада. Така ще изпитвам по-малко напрежение и със сигурност ще си свърша работата в залата. Ще спечеля чрез спиране или нокаут, но няма да предсказвам рунда“, добави английският боксьор.

Джо Джойс няма загуба на професионалния боксов ринг. 35-годишният английски боксьор е с баланс от 12 победи в 12 срещи (11 с нокаут). В последния си сблъсък на ринга, Джойс нанесе първа загуба на младия талант Даниъл Дюбоа, нокаутирайки го в 10-я рунд в сблъсък за Европейската титла в тежка категория, тази на Великобритания, както и интерконтиненталния пояс на WBO.