Начало Бокс Джош Тейлър: Сондърс и Канело бяха равни

Джош Тейлър: Сондърс и Канело бяха равни

Джош Тейлър: Сондърс и Канело бяха равни
0

Световният шампион на WBA и IBF в „супер лека” категория Джош Тейлър похвали сънаордника си Били Джо Сондърс.

Боксьор №1 на Великобритания за 2020 година двамата със Саул Алварес-Канело са били равни до момента на техническия нокаут.

„Беше много близка битка. Лично за мен двамата вървяха точка за точка до деветия рунд. Може би, Били Джо водеше с рунд“, сподели Тейлър.

„Сондърс взе първия, после Канело следващите, но Били се завърна в мача. Мексиканецът го намери с титаничен удар. Всички видяхме какви са последиците. Нямаше как да продължи след това – категорично. Треньорите взеха правилното решение. Все пак Били не се отказа, а не му беше позволено да продължи. Здравето му щеше да бъде рискувано след такъв удар.“

„Сондърс се доказа на това ниво. Сега след четирите фрактури е под върпос дали ще се завърне. Сигурен съм, че ще опита“, допълни Тейлър.

Канело посочи следващата голяма цел

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.