Начало Бокс Канело посочи следващата голяма цел
0

Канело посочи следващата голяма цел

Канело посочи следващата голяма цел
0

Новият световен шампион на WBC, WBO и WBA в супер средна категория – Саул „Канело” Алварес (55-1-2) се прицели в обединението на всички пояси. 30-годишният мексиканец обяви, че иска да се изправи срещу носителя на титлата на IBF Кейлъб Плант. 28-годишният американец е с баланс от 21 успеха и се намира на пета позиция в класацията на Boxrec.com.

„Това е целта. Искам този мач. Идвам за теб, приятелю. Надявам се, че този мач ще се организира лесно. Вярвам, че и той желае да се изправи срещу мен, така че е въпрос на време да го осъществим”, коментира на пресконференцията си след двубоя с Били Джо Сондърс (30-1) Алварес.

Мексиканската суперзвезда каза още, че британецът не се е отказал, а е бил принуден да се оттегли, защото е усетил, че е счупил кост на лицето му. Канело направи безпомощен своя опонент с брутален десен ъперкът в главата в средата на осмия рунд, след което от ъгъла на Сондърс развяха бялото знаме.

„Знаех, че няма да излезе за деветия рунд. Просто го знаех. Усетих, че му счупих бузата (скулата) и просто нямаше как да се върне. Казах на Еди (Рейносо), че той няма да продължи, защото му счупих скулата. Печелех доста убедително този мач. Надграждах рунд по рунд. Казах ви предварително, че играта ми ще се подобрява след шестия или седмия рунд. Но истината е, че успях да се наглася към стила му доста по-бързо и всичко се разви в моя полза. Усетих, че осмият рунд ще е последният му”, каза още Канело Алварес.