Начало Бокс Джош Тейлър: Все още не съм достигнал пълния си потенциал

Джош Тейлър: Все още не съм достигнал пълния си потенциал

Джош Тейлър: Все още не съм достигнал пълния си потенциал
0

Новият абсолютен световен шампион в супер лека категория – Джош Тейлър, все още не е достигнал пълния си потенциал. Рядко можем да чуем подобни думи от устата на човек, който държи всичките четири колана в дивизията си.

Шотландецът е на седмото небе след триумфа над Хосе Рамирес.

„Все още не съм достигнал пълния си потенциал“, Тейлър сподели пред „Скай спортс“.

Джош Тейлър се измъчи, но победи Хосе Рамирез

„Целта ми вече е зад гърба ми. Всички искат да се бият с мен. Искат да ми отнемат това, за което работих толкова здраво. Бих искал следващия ми мач да е в Шотландия. Дължа го на феновете си. Не съм се бил у дома от 2017 година (Мигел Васкес). Ще бъде иконично, сега е времето.“

„Турнадото от Тартан“ планира да посети легендарния шотландски боксьор Кен Бучанан.

„Исках да съм като Кен, цялата ми кариера се стремя към това. Той ми даде цялата мотивация на света, да споделят моето име редом с неговото е абсолютна чест“, завърши Тейлър.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.