Начало Бокс Джошуа е имал контакт със заразения принц Чарлз

Джошуа е имал контакт със заразения принц Чарлз

Джошуа е имал контакт със заразения принц Чарлз
0

Световният шампион по бокс в „тежка“ категория във версиите IBF, WBO, WBA, IBO – Антъни Джошуа е имал близък контакт с кралското семейство. Боксьорът се е срещнал преди около две седмици с кралското семейство по време на Деня на британската общност и е разговарял с кралските особи. Както вече стана ясно, принц Чарлз е дал положителна проба за коронавирус.

„Здравейте. Надяваме се всички да сте в безопасност. Антъни следва всички инструкции на властите и е в отлично състояние. Пожелава на всички заразени бързо възстановяване и благодари на всички медицински работници на „предната линия““ , написаха от щаба на шампиона в съобщение, успокоявайки всички негови фенове, както и целия свят на бокса.

Според статистиките на университет „Джон Хопкинс“ до този момент са заразени над 471 000 души от 175 държави и административни региони по цял свят. Загиналите са над 21 000.

Във Великобритания бройката на заразените е 9640 души, което поставя страната на 9 позиция в света по заразени. Починалите досега на Острова са 465.

#ОтговорниВкъщи