Начало Бокс Джошуа е имал контакт със заразения принц Чарлз

Джошуа е имал контакт със заразения принц Чарлз

Джошуа е имал контакт със заразения принц Чарлз
0

Световният шампион по бокс в „тежка“ категория във версиите IBF, WBO, WBA, IBO – Антъни Джошуа е имал близък контакт с кралското семейство. Боксьорът се е срещнал преди около две седмици с кралското семейство по време на Деня на британската общност и е разговарял с кралските особи. Както вече стана ясно, принц Чарлз е дал положителна проба за коронавирус.

„Здравейте. Надяваме се всички да сте в безопасност. Антъни следва всички инструкции на властите и е в отлично състояние. Пожелава на всички заразени бързо възстановяване и благодари на всички медицински работници на „предната линия““ , написаха от щаба на шампиона в съобщение, успокоявайки всички негови фенове, както и целия свят на бокса.

Според статистиките на университет „Джон Хопкинс“ до този момент са заразени над 471 000 души от 175 държави и административни региони по цял свят. Загиналите са над 21 000.

Във Великобритания бройката на заразените е 9640 души, което поставя страната на 9 позиция в света по заразени. Починалите досега на Острова са 465.

#ОтговорниВкъщи

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".