Начало ММА Отмениха светкавичния нокаут от UFC 247

Отмениха светкавичния нокаут от UFC 247

Отмениха светкавичния нокаут от UFC 247
0

Джърни Нюсън нокаутира Доминго Пиларте само за 38 секунди на UFC 247, но в историята мачът остава без победител. Причината е, че 31-годишният боец от Орегон е бил хванат с марихуана.

Тексаският департамент за лицензиране и регулиране (TDLR) предвижда глоба и наказание за Нюсън до 90 дни.

Това беше първата победа на американеца в UFC. Той загуби дебюта си от Рикардо Рамос, а преди това беше в серия от 6 поредни успеха в други организации.

UFC 247 беше второто голямо събитие на веригата за 2020 година. Джон Джоунс победи Доминик Рейес чрез единодушно съдийско решение в главния мач. В другата шампионска битка Валентина Шевченко приключи Кейтлин Чукейгян чрез технически нокаут в трети рунд.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.