Начало Бокс Джошуа изстреля Хелениус в орбита със свирепо дясно кроше (ВИДЕО)

Джошуа изстреля Хелениус в орбита със свирепо дясно кроше (ВИДЕО)

Джошуа изстреля Хелениус в орбита със свирепо дясно кроше (ВИДЕО)
0

Антъни Джошуа изглежда се завърна към най-добрите си дни, защото реализира голям нокаут над Робърт Хелениус по време на галата в Лондон.

„Ей Джей“ отново започна бавно, както в боя срещу Джърмейн Франклин през април. Този път обаче увереността му се възвърна много по-бързо и в 7 рунд получи съвет от Дерик Джеймс, който сякаш дойде от тренировъчната зала. Американецът му каза да продължи да търси дясното кроше. Антъни призна, че не намира добре удара си, но треньорът заяви, че не бива да спира с опитите. Точно това бе и ударът, който изстреля „Северния кошмар“ в орбита.

Хелениус междувременно опита да държи добра дистанция и сякаш се справи, като отговаряше с двойни комбинации. Това обаче никак не стигна на финландеца, за да изкара отвъд средата на битката. Изглежда краткото време за подготовка не му е стигнало, за да изгради стратегия, с която да търси победата, вместо само да се стреми към оцеляване.

След края на срещата Еди Хърн заяви, че следващата цел е Дионтей Уайлдър и е въпрос на финални преговори, за да се уреди този мач, който се отлага вече няколко години под ред.