Начало Бокс Джошуа към Пулев: Отдръпни се!
0

Джошуа към Пулев: Отдръпни се!

Джошуа към Пулев: Отдръпни се!
0

Световният шампион в четири от петте версии в тежка категория Антъни Джошуа за опитва да избегне задължителния мач с българина Кубрат Пулев и да се изправи в обединителен мач срещу Тайсън Фюри.

Кобрата и шампионът трябва да се бият за титлата на IBF, като заради пандемията от коронавирус датата на срещата два пъти бе променяна.

Първоначално мачът трябваше да се състои на 20 юни, но заради случващото се с вируса в цял свят, бе отложена. Все още няма насрочена нова дата, а Пулев спомена, че може двубоят да се проведе на 25 юли. Джошуа обаче иска да се размине с този мач.

Много искам мач с Фюри. Той и Уайлдър се гласят за трети мач, а и двамата са при промоутъра Боб Аръм. Така, че лесно може нещата да се случат и Тайсън да се бие с мен.

Много искам да кажа на Пулев: „Най-добре е да се отдръпнеш“, а след това да се обадя на Уайлдър: „Почини си, хапвай си хубаво пиле, а ние в Англия ще определим абсолютния шампион“. Този обединителен мач трябва да се случи. И сега е идеален момент“, каза Джошуа.