Начало Бокс Джошуа става акционер в стрийминг платформа

Джошуа става акционер в стрийминг платформа

Джошуа става акционер в стрийминг платформа
0

Професионалният боксьор в тежка категория Антъни Джошуа е подписал нов дългосрочен договор с платформата за излъчване на спортни събития „DAZN“. От споразумението между DAZN и великобританецът става ясно, че те ще продължат съвместната си работа, а Ей Джей ще има дори по-добри условия в сделката.

Битките на британската боксова супер-звезда ще се излъчват само по DAZN в близкото бъдеще. Джошуа ще бъде също така и собственик на акции в компанията, „специален консултант“ и „посланик на бранда“, според информация от badlefthook.com.

„Влизам в нова фаза на кариерата ми с нова среда и нови треньори. Преговорите на такова ниво отнемат време и се радвам, че всичко приключи. Сега мога да се фокусирам върху това да дам на феновете на DAZN това, което искат – нокаути! Виждането на DAZN за спорта и страстта им да иновират са нещата, които ме привлякоха. Очаквам дълго и успешно партньорство“, споделя Джошуа.

Следващата битка на Антъни Джошуа е така чаканият реванш с Олександър Усик. В първата среща между двамата украинецът надделя с единодушно съдийско решение.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".