Начало Бокс Къде и как ще гледаме Пол-Уудли II

Къде и как ще гледаме Пол-Уудли II

Къде и как ще гледаме Пол-Уудли II
0

Бившият шампион на UFC в „полусредна“ категория Тайрън Уудли и YouTube звездата Джейк Пол ще премерят сили на боксовия ринг за втори път на 19-и ноември, неделя около 06:00 часа българско време. Те ще изиграят техния реванш в Тампа, Флорида. Тези, които искат да наблюдават сблъсъка от вкъщи, ще могат да го направя чрез основаната в България стрийминг платформа за спортни и музикални събития FITE.

В първата среща между Уудли и Пол на 29-и август последният надделя с неединодушно съдийско решение след оспорван двубой в осем рунда. Сега Уудли ще търси отмъщение в битка, която прие с по-малко от месец предизвестие.

Може да създадете свой акаунт и да гледате Пол-Уудли II чрез този линк:


Платформата е достъпна чрез уеб, както и чрез нейните мобилни приложения за iOS и Android, както и приложенията за Apple TV, Android TV, ROKU, Amazon Fire TV и Huawei. В допълнение, FITE поддържа Samsung, LG, Cox Contour, Vizio SmartCast™, Foxxum, Chromecast, XBOX, ZEASN, Netrange, Vidaa/Hisense, VEWD, Netgem TV, Virgin Media, Comcast’s Xfinity 1 и Xfinity Flex, както и над 7000 модела смарт телевизори.

За FITE

Компанията стартира от България и доскоро беше част от групата на Бианор и инвестиция на българските технологични фондове Launchub и Brightcap, наред с Earlybird и Тим Драйпър. По-рано тази година FITE беше закупена от американската технологична и медийна компания ТрилърНет (TrillerNet).

FITE има над 10 милиона потребители и над 400 бизнес партньори. Платформата излъчва едни от най-големите платени спортни събития в света, с участието на звезди като Майк Тайсън, Флойд Мейуедър, Мани Пакиао, Дионтей Уайлдър, Рой Джоунс-младши, Джейк Пол, и много други. Част от музикалната програма на FITE са били звезди като Snoop Dogg, Ye (до скоро познат като Kanye West) и хард рок величията KISS.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".