Начало Бокс Джошуа съветва Чисора за боя с Кобрата (СНИМКИ)
0

Джошуа съветва Чисора за боя с Кобрата (СНИМКИ)

Джошуа съветва Чисора за боя с Кобрата (СНИМКИ)
0

Дерек Чисора получи съвети буквално от извора, по отношение нещата, които трябва да направи, за да победи Кубрат Пулев. Кобрата ще се изправи срещу британеца на 9 юли в „О2 Арена“ в Лондон, давайки му реванш. Двамата се биха през 2016 година, когато голямата звезда на професионалния ни бокс стигна до успех с 2:1 съдийски гласа.

Сега „Войната“ обещава съвсем различна развръзка. Той дори се хвана на бас с Кубрат, че ще го нокаутира и няма да даде съдиите да определят изхода на мача. И изглежда наистина вярва, че това е възможно.

А за да разбере как би могло да се случи, Чисора проведе тренировка и кратък разбор с Антъни Джошуа. Ей Джей нокаутира Кобрата в деветия рунд на битката им през декември 2020-а. Той е вторият човек на планетата, отказал Пулев на професионалния ринг. Първият? Владимир Кличко през 2014-а.

Дали съветите на Джошуа ще свършат работа на Чисора, ще разберем след седмица. Двамата навлизат в заключителен етап на подготовката си, като вече отброяваме дните до събитието. Мачът ще се предава пряко в платформата DAZN.