Начало Бокс Еди Хърн: Чарлз Мартин може да победи Дионтей Уайлдър (ВИДЕО)

Еди Хърн: Чарлз Мартин може да победи Дионтей Уайлдър (ВИДЕО)

Еди Хърн: Чарлз Мартин може да победи Дионтей Уайлдър (ВИДЕО)
0

Интереско изказване направи промоутърът Еди Хърн. 41-годишният лондончанин заяви, че Чарлз Мартин може да победи бившия шампион на WBC – Дионтей Уайлдър в евентуален техен сблъсък.

„Уайлдър на дава интервюта на традиционни медии като големи издания, а след това той просто се появява на някакво произволно място. Това е добра битка, Чарлз Мартин може да се бие.

Знам, че Ей Джей го нокаутира за два рунда, но беше страхотно представяне. Чарлз Мартин може да се бие. И все пак беше добра битка тогава и е добра битка сега. Чарлз Мартин може да победи Дионтей Уайлдър“, сподели Хърн в онлайн интервю за IFL TV, цитиран от fight-bg.com.

Уайлдър има общ баланс от 42 победи (41 с нокаут), 1 равенство (с Тайсън Фюри) и 1 загуба. За последно той се качи на ринга преди около година – на 22 февруари 2020 година когаро допусна първото си поражение на професионалния боксов ринг – загуба от Тайсън Фюри с технически нокаут в седмия рунд, с което сдаде и световната си титла на WBC.

Чарлз Мартин, от своя страна, е с баланс от 28 успеха (25 с нокаут), 1 равенство и 2 загуби. Освен поражението от Джошуа в сблъсък за световната титла на IBF, 34-годишният американец има и загуба от Адам Ковнацки. В последния си сблъсък на ринга, Мартин нокаутира Джералд Уошингтън, именно на галата, на която Уайлдър загуби от Фюри.