Начало Бокс Еди Хърн: Когато Уейн Рууни пийне, все иска да му организирам боксов мач

Еди Хърн: Когато Уейн Рууни пийне, все иска да му организирам боксов мач

Еди Хърн: Когато Уейн Рууни пийне, все иска да му организирам боксов мач
0

Футболната легенда на Англия – Уейн Рууни, отдавна е известен с пристрастията си към бойните спортове. Изглежда обаче, че той обмисля да се качи на ринга скоро, ако съдим по едно любопитно изказване на Еди Хърн пред подкаста на друг бивш английски национал – Питър Крауч.

Когато Уейн пийне, започва да ми пише разпалено, че иска да се бие с този или с онзи. Чета му съобщенията на сутринта и си представям нещо грандиозно“, каза президентът на Matchroom Boxing.

Пред Рио Фърдинанд пък той дори посочи Джейк Пол, като потенциален опонент на Рууни, след като и без друго американецът жъне сериозен успех в боксовите съревнования със звезди от други спортни дисциплини.

Говорих с Уейн на няколко пъти за бой с Джейк Пол. Ако е на няколко чаши червено, започва да се съгласява с предложението“, сподели още Хърн.

Уейн Рууни имаше имиджа на един от най-войнствените футболисти в своите славни години с екипа на Манчестър Юнайтед. Но между футбола и бокса има прекалено голяма разлика. Най-малкото атлетите използват поотделно ръцете и краката, за да постигат целите си, според правилата на играта.

тагове: