Начало Бокс Еди Хърн обяви къде ще се проведе Усик – Джошуа II

Еди Хърн обяви къде ще се проведе Усик – Джошуа II

Еди Хърн обяви къде ще се проведе Усик – Джошуа II
0

Британският боксов промоутър Еди Хърн заяви, че почти всичко около преговорите за реванша между Олександър Усик и Антъни Джошуа вече е готово.

Украиец и англичанин трябва да се изправят един срещу друг това лято в мач за трите световнититли на WBO, WBA и IBF,. Първата среща между двамата се проведе в края на септември миналата година, когато насред Лондон „Ей Джей“ бе тотално надигран от бившия неоспорим крал в полутежката дивизия.

Датата, която най-често бе споменавана от агенти и промоутъри бе 23-ти юли, но според Хърн има голяма вероятност срещата да се проведе през първия уикенд на месец август.

Mark Robinson/Matchroom Boxing

„И двете страни подписаха договорите си“, заяви Хърн в последното си интервю.

„И двата щаба дадоха съгласиетоси мача да се проведе в Саудитска Арабия. Планираме официално да обявим двубоя тази или следващата седмица.

„Единственото нещо, което още не е сигурно, е датата. От доста време насам говорим за 23-ти юли, но нещата се позабавиха с около десетина дни, което означава, че най-вероятно ще отложим и мача с толкова.

„Събитие от подобен калибър заслужава правилно промотиране и ние сме длъжни да му го доставим. Целта ни е Антъни да се бие два пъти през тази година, затова най-вероятната дата ще е началото на август, за да може след това да е готов за декември“, допълни Хърн.