Начало Други Иранския Хълк заменя Форд за сблъсък с Казахстанската горила (ВИДЕО+СНИМКА)

Иранския Хълк заменя Форд за сблъсък с Казахстанската горила (ВИДЕО+СНИМКА)

Иранския Хълк заменя Форд за сблъсък с Казахстанската горила (ВИДЕО+СНИМКА)
0

Задава се нов „мегасблъсък на чудовища“. Саджад Гариби, известен като „Иранския Хълк“, беше предизвикан от Алмат Бахитович Джуманов – „Казахстанската горила“.

Това се случи чрез пост в социалните мрежи, на който Джуманов сгъна тиган в магазин.

„Определено ще те победя“, написа „Казахстанската горила“ в новия си профил в Instagram.

Предизвикателството беше прието от Гариби.

„Иранския Хълк“ качи видео пост, в който заявява, че е съгласен на такъв двубой!

„Видях, че „Казахстанската горила“ ме предизвика. Надявам се, че този път го прави сериозно, а не за слава и последователи. Надявам се, че той ще се появи. Дано не бяга като онзи страхливец, с когото трябваше да се бия. Горила, ела и се изправи срещу мен. Чакам да подпишеш договора. Просто подпиши договора“, заяви Гариби в социалните мрежи.

„Иранския Хълк“, не остана доволен от пропадането на дългоочаквания му двубой с Мартин Форд. Срещата трябваше първоначално да се проведе в „О2 Арена“ в Лондон на 2 април, но беше пренасочена за нова дата – 30 април. В крайна сметка и тогава не видяхме „Битката на титаните“.

Сблъсъкът щеше да бъде официален и вписан в боксовата статистика. Двамата бойци отправяха словесни закани един към друг от месеци, а напрежението ескалира през февруари в Дубай, когато се изправиха очи-в-очи.

Срещата дори щеше да се състои на специално изграден ринг. Той трябваше да бъде възможно най-големият, като размер, който е допустим според ПБА (Професионалната Боксова Асоциация). Форд и „Иранския Хълк“ трябваше да боксират с ръкавици от 14 унции. Двубоят трябваше да се състои в 4 рунда по 2 минути и да бъде съблюдаван от Професионалната Боксова Асоциация.

Трима съдии бяха ангажирани да точкуват отстрани на ринга и ако не се стигне до нокаут, тяхното решение щеше да бъде взето като официално.

Мартин Форд се подготвяше за сблъсъка заедно с легендата в тежка категория в кикбокса – Рико Верхувен.