Начало Други Иранския Хълк: Форд просто се крие и бяга (ВИДЕО)

Иранския Хълк: Форд просто се крие и бяга (ВИДЕО)

Иранския Хълк: Форд просто се крие и бяга (ВИДЕО)
0

Саджад Гариби, известен още като „Иранския Хълк“, не е доволен от пропадането на дългоочаквания му двубой с Мартин Форд. Срещата трябваше първоначално да се проведе в „О2 Арена“ в Лондон на 2 април, но беше пренасочена за нова дата – 30 април. В крайна сметка, се оказва, че и тогава няма да видим „Битката на титаните“.

„Днес чух, че Форд не иска да се бие, нито аз, нито други бойци, никога не съм отменял нито един бой, но той не иска да ме види отново! Това е против договора и моят юридически екип започна. Всъщност „Хубаво момче“ никога не може да се бие. Той просто се крие и бяга. Първо трябва да има разрешение от жени. Не мога да повярвам. Противник като него е срам! Тази победа не е чест за мен. Това е шегата на века, а не битката на века“, написа и заяви във видео пост Гариби в профила си в Instagram.

Двубоят щеше да бъде официален и вписан в боксовата статистика. Двамата бойци отправяха словесни закани един към друг от месеци, а напрежението ескалира през февруари в Дубай, когато се изправиха очи-в-очи.

Срещата дори щеше да се състои на специално изграден ринг. Той трябваше да бъде възможно най-големият, като размер, който е допустим според ПБА (Професионалната Боксова Асоциация). Форд и „Иранския Хълк“ трябваше да боксират с ръкавици от 14 унции. Двубоят трябваше да се състои в 4 рунда по 2 минути и да бъде съблюдаван от Професионалната Боксова Асоциация.

Трима съдии бяха ангажирани да точкуват отстрани на ринга и ако не се стигне до нокаут, тяхното решение щеше да бъде взето като официално.

Мартин Форд дори се подготвяше за сблъсъка заедно с легендата в тежка категория в кикбокса – Рико Верхувен.