Начало ММА Майк Тайсън подкрепи Нгану
0

Майк Тайсън подкрепи Нгану

Майк Тайсън подкрепи Нгану
0

Легендата в бокса Майк Тайсън не е впечатлен от парите, които шампиона на UFC в тежка категория, Франсис Нгану, изкарва и го подкрепи в исканията му за по-високо заплащане.

Нгану ще бъде извън клетката до края на 2022-а заради възстановяване от операция, но има спекулации, че може и да не се върне в октагона дори след като е отново на 100%.

Шампионът, познат още като „Хищника“, има своите „дразги“ с UFC от няколко години насам. Конфликтът му с организацията стана толкова сериозен, че дори мнозина смятат, че президентът на компанията Дейна Уайт не се е появил на пресконференцията след победата му на UFC 270 заради спора за заплащането му.

В тази вечер след победата над Сирил Гане, Нгану заяви, че е изкарал шестотин хиляди долара. Сума, която Майк Тайсън смята, че не е достатъчна за повече от покриване на разходи по подготовка.

„Поздрав за моето голямо момче Франсис. Той „влезе с вратата“ и заяви, че иска по-добро заплащане. Представете си, че в пика на кариерата му той печели едва шестотин хиляди долара, за да се бия. Това бяха моите тренировъчни разходи, когато бях боец„, споделя Тайсън пред шампиона на UFC в „средна“ категория Израел Адесаня в подкаста „Hotboxin’ with Mike Tyson“

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".