Начало Бокс Еди Хърн обяви кога ще се бие Дилиън Уайт

Еди Хърн обяви кога ще се бие Дилиън Уайт

Еди Хърн обяви кога ще се бие Дилиън Уайт
0

Дилиън Уайт ще се завърне на ринга през месец октомври. Промоутърът му Еди Хърн обяви новината и добави, че се надява това да се случи срещи Анди Руис-младши.

Ако не се стигне до желания британо-мексиканско сблъсък, то мениджърър на Уайт би искал да го види срещу Крис Ареола.

„Има няколко големи битки, които бихме искали да направим“, започна Хърн.

Mark Robinson/Matchroom Boxing

„Ареола е добър вариант, вече говорихме с кубинските му мениджъри. Споменава се и името на Джърмейн Франклин. Все още обаче най-голямата ни цел остава Анди Руис. Това ще е невероятна битка.“

„Няма смисъл да се опитваме да насрочим две битки до края на годината. Вместо да бързаме за септември най-добре просто една голяма октомври месец. Търсим възможно най-сериозното име за съперник“, добави Еди Хърн.

Самият Уайт също изрази желание да срещне Анди Руис-младши, но двете страни изглежда още са далеч от споразумение.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.