Начало Бокс Еди Хърн убеден: Тайсън Фюри няма да се откаже

Еди Хърн убеден: Тайсън Фюри няма да се откаже

Еди Хърн убеден: Тайсън Фюри няма да се откаже
0

Световният шампион на WBC в тежка категория – Тайсън Фюри, заяви неколкократно, че мачът с Дилиън Уайт ще бъде последен в кариерата му.

В края на април „Краля на циганите“ приспа сънародника си и заяви, че окачва ръкавиците, въпреки мнозина фенове да не му вярват и да се надяват отново да видят британеца в действие.

Известният британски боксов промоутър и преиздент на „Matchroom Boxing“ – Еди Хърн, също е твърдо убеден, че Фюри все още не е казал последната си дума.

В момента Хърн се занимава с осъществяването на големия реванш между Олександър Усик и Антъни Джошуа, който трябва да се проведе през лятото. Именно изходът от този мач може да накара Фюри да се бие поне още един път, смята Хърн.

„За Тайсън е много лесно да преосмисли решението си. Той има всичкото време на света да помисли за бъдещето си и за кариерата си“, заяви Хърн.

„Просто му трябва време. Разбира се, че не трябва да му взимат титлата. Тайсън не трябва да се пенсионира, има пълното право да си почине. Та той се бие преди няколко седмици.

„Аз лично вярвам, че през декември Тайсън ще се бие срещу победителя от реванша между Усик и Антъни. На всеки му е ясно, че той няма да се откаже току-така от мач за обединяване на всичките титли“, допълни промоутърът.