Начало Бокс Екс-треньор на Головкин сподели какво трябва да направи казахстанеца, за да победи Канело

Екс-треньор на Головкин сподели какво трябва да направи казахстанеца, за да победи Канело

Екс-треньор на Головкин сподели какво трябва да направи казахстанеца, за да победи Канело
0

Бившият дългогодишен треньор на нокаутьора от Казахстан Генади Головкин, Абел Санчес, сподели пред американската медия „Fight Hype“ какво мисли за евентуален трети сблъсък Канело-Головкин. Той бе наставник на казахстанския боксьор в първите два двубоя между супер-звездите в бокса. Първата среща завърши с равенство, а втората с победа за Саул „Канело“ Алварес.

„Головкин може да победи Канело, ако се вкара във формата, в която беше преди. В момента се опитва да бъде някой, който не е. Той не е боксьор. Той е някой, който ще върви към теб и ще те набие толкова лошо, че няма да можеш да продължиш. В момента той се опитва да играе по друг начин и дава прекалено много преимущества на опонентите си“, категоричен е Санчес.

Той се изказа ласкаво за сегашния треньор на Головкин, Джонатан Банкс, но отново изтъкна, че Головкин трябва да се върне към стария си агресивен стил на игра.

„Мисля си, че Генади иска да докаже, че може да се боксира, както във втората среща с Канело. Сигурен съм, че неговата сила е във физическата игра, когато те натисне и те накара да се предадеш“, допълва боксовият експерт.

Вижте цялото интервю със Санчес тук:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".