Начало Бокс Головкин за Де ла Хоя: Ако мога да убия някого на ринга законно, може и да го направя

Головкин за Де ла Хоя: Ако мога да убия някого на ринга законно, може и да го направя

Головкин за Де ла Хоя: Ако мога да убия някого на ринга законно, може и да го направя
0

Нокаутьорът Генади Головкин отвърна на коментарите на Оскар де ла Хоя по негов адрес. В края на изминалия месец собственикът на „Golden Boy Promotions“ и бивш шампион при професионалистите Оскар де ла Хоя заяви, че планира завръщане на ринга, а Головкин ще бъде „лесен двубой“ за него.

В едно от интервютата си преди предстоящата му битка с Камил Шереметя казахстанският пампион изрази съмненията си, че такъв двубой ще се отрази добре за здравето на Оскар.
„Оскар, знам какви ги говориш. Всичко свързано с мен за теб е кошмар. Можеш да говориш каквото поискаш, но знай, че ако имам възможност да убия някого в ринга законно, може и да се възползвам от това„, категоричен бе Головкин пред AFP.

Майсторът на ръкавиците от Казахстан ще защитава титлите на IBF и IBO този петък (18.12). Това ще бъде първа битка за него след повече от година пауза. За последно Головкин надделя над Сергей Дервяншенко с единодушно съдийско решение и му отне титлите. Преди този двубой той нокаутира Стив Ролс. Това бе и първата му победа след спорната загуба от Саул „Канело“ Алварес.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".