Начало Бокс Ерол Спенс: Доказах, че все още съм в играта

Ерол Спенс: Доказах, че все още съм в играта

Ерол Спенс: Доказах, че все още съм в играта
0

Ерол Спенс  изрази удоволетвореността си от представянето си на ринга срещу Дани Гарсия. Непобеденият боец запази титлите си на WBC и IBF, като сломи Гарсия в дванайсет рундов двубой, който се проведе в Тексас.

Победата за Спенс бе първата за него след ужасяващия автомобилен инцидент през 2019-та, в който той се размина на косъм от смъртта.

„За мен да ползвам предния си прав удар беше логично. Бях по-високият и работех предимно с предната ръка. Идеята беше да подготвям атаките с предната ръка и да го победя по точки. Мисля, че Ленъкс Люис би се гордял с играта ми с предната ръка. Имах лагер от 12 седмици, в който изиграх много спаринги. Поемах много удари и не се изненадах, че днес можех също да поема удар. Винаги съм имал добра брадичка. Бих си дал оценка 5. Бях малко отвикнал от играта, но бях в толкова добра форма, че нямаше как да бъда разклатен“, категоричен бе 30-годишният боксьор на пресконференцията след 27-мата му победа на професионалния ринг.

Спенс игнорира въпроси за следващи опоненти, включително и такива за Терънс Крофърд. Той се фокусира върху това, че ще прекара време със семейството си след тази дълга година, въпреки че на ринга се е чувствал като у дома си.

„Много съм развълнуван. Това е домът ми. Усмихвах се, защото беше дълъг път обратно. Много саможертви и турбуленции, за да стигна дотук. Казват, че всичко се случва с причина. Аз си мисля, че съм тук с причина. Доказах, че съм отново в играта“

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.