Начало Бокс Електротехник нокаутира сина на Холифийлд (ВИДЕО)
0

Електротехник нокаутира сина на Холифийлд (ВИДЕО)

Електротехник нокаутира сина на Холифийлд (ВИДЕО)
0

Синът на Ивендър Холифийлд – Еван допусна сензационна първа загуба в кариерата си. 24-годишният младок, бе нокаутиран в средата на втория рунд в двубой от супер полусредна категория. Мачът бе част от галавечерта, на която Кубрат Пулев победи Джери Форест, а Тервел отстъпи на Сергей Ковальов.

Наследникът на легендата Холифийлд влезе в битката с Джърмейн Макдоналд като абсолютен фаворит. Еван бе в серия от 9 поредни победи, а срещу себе си имаше 32-годишен боец с актив от 6 успеха и 5 поражения. При това не става въпрос за професионален боксьор, а за… електротехник. Макдоналд съвместява тренировките с ходене на работа, докато синът на Ивендър се е отдал изцяло на режим в залата.

Изглежда обаче да си наследник на Холифийлд не означава, че моментално ще получиш и неговите умения. Еван бе намерен с брутално дясно кроше от съперника си, който го прати на пода и шокира всички в зала „Форум“.

Благословен съм да се намирам в добро здраве, получих наистина много добър удар. Надявам се, че не съм разочаровал много хора, но обещавам, че ще се реванширам. Не съм се отказал от целта – да стана световен шампион“, написа след загубата Холифийлд-младши.