Начало Бокс Братя Пулеви заработиха $400 хиляди
0

Братя Пулеви заработиха $400 хиляди

Братя Пулеви заработиха $400 хиляди
0

Кубрат и Тервел Пулеви са заработили общо 400 хиляди долара от галавечерта на „Трилър“. В зала „Форум“ Кобрата победи в 10 рунда Джери Форест, докато Тево отстъпи в главното събитие на бившия световен шампион Сергей Ковальов.

В социалните мрежи излезе и информация за хонорарите, които боксьорите ще получат за участието си в програмата. Уточнението е, че парите са без допълнителни проценти за продадени билети или приходи от телевизионните права.

Според публикацията, Кобрата има гарантиран хонорар от 204 545 долара. Сумата е без значение от развоя на срещата с Форест. Противникът му пък се е подписал срещу 140 хиляди долара.

Тервел ще получи малко по-малко от брат си. Въпреки че бе в основното събитие на вечерта, Тево е заработил 195 454 долара. По непотвърдена информация, това е най-солидният хонорар в професионалната кариера на по-малкия брат от фамилия Пулеви.

Бившият световен шампион Сергей Ковальов обаче ще прибере най-много от всички. Руснакът се завърна след близо 3 години отсъствие и е подписал договор за половин милион долара.

Общият награден фонд на галавечерта на „Трилър“ е в порядъка на 1.1 милиона долара. Нито един от останалите участници няма да получи повече от 13 хиляди долара за качването си на ринга.