Начало Бокс Кубрат и Тервел загряха с шах за битките в Лос Анджелис
0

Кубрат и Тервел загряха с шах за битките в Лос Анджелис

Кубрат и Тервел загряха с шах за битките в Лос Анджелис
0

Братя Пулеви станаха част от много интересна и благородна инициатива. Часове преди битките в зала „Форум“ в Лос Анджелис, Кубрат и Тервел се срещнаха с деца от българското училище ,,Св. св. Кирил и Методий“, техните родители и приятели.

Те проведоха няколко партии на шах, като идеята бе на Генералното консулство в Калифорния. Шахът, който децата изучават в училище, стана повод на събитието да се проведе и първия професионално организиран шахматен турнир под патронажа на консулството.

Братя Пулеви и техният треньор Ибн Кейсън са известни с любовта си към шахмата, а Кубрат Пулев често признава, че го използва в подготовката за мачовете си. Успех, Кубрат и Тервел Пулеви! 🇧🇬Вярваме, че подаръкът от децата ще ви донесе късмет и много успехи“, написаха от Генералното консулство.

Тази вечер братя Пулеви ще се изправят за последен път лице в лице със своите съперници преди да се качат на ринга. Това ще се случи по време на традиционния кантар, който съпътства всяка голяма галавечер. Тервел ще боксира в главното събитие срещу бившия световен шампион Сергей Ковальов. Кубрат ще подгрее двубоя с Джери Форест.

Боксовата галавечер ще може да бъде наблюдавана на живо по FITE:


Платформата е достъпна чрез уеб, както и чрез нейните мобилни приложения за iOS и Android, както и приложенията за Apple TV, Android TV, ROKU, Amazon Fire TV и Huawei. В допълнение, FITE поддържа Samsung, LG, Cox Contour, Vizio SmartCast™, Foxxum, Chromecast, XBOX, ZEASN, Netrange, Vidaa/Hisense, VEWD, Netgem TV, Virgin Media, Comcast’s Xfinity 1 и Xfinity Flex, както и над 7000 модела смарт телевизори.