Начало Бокс Братя Пулеви обещаха на феновете шоу и победи (ВИДЕО)

Братя Пулеви обещаха на феновете шоу и победи (ВИДЕО)

Братя Пулеви обещаха на феновете шоу и победи (ВИДЕО)
0

Кубрат и Тервел Пулеви застанаха лице в лице със своите предстоящи съперници на последната пресконференция преди задаващата се галавечер в ранните часове на неделя (българско време).

Двамата братя ще се бият в двата главни мача на събитието „TrillerVerz 5“ в Калифорния, САЩ. Бронзовият медалист от олимпийските игри в Лондон ще премери сили с бившия световен шампион в лека тежка категория Сергей Ковальов, а Кубрат ще има за съперник американеца Джери Форест.

Двамата българи говориха на последното събитие пред официалния кантар, който ще се проведе в ранните часове на събота.

Искам да благодаря на „Triller“, за това че организираха тази галавечер„, заяви по-малкият брат.

Вълнувам се да бъда тук и да се изправя срещу най-трудния ми съперник досега. Прогнозата ми е, че ще остана непобеден и след мача„, добави Тервел.

Преди него на сцената бяха участниците в главното подгряващо събитие. Бившият двукратен претендент за световната титла също сподели своите очаквания за мача си с Джери Форест:

Последното събитие на „Triller“ в Тексас бе прекрасно, щастлив съм отново да съм тук„, сподели Кубрат.

„Надявам се, че и сега ще се получи добро шоу. Уважавам моя съперник, той е добър боксьор. Последният му мач срещу Майкъл Хънтър бе качествен, гледах го много пъти. Но аз съм различен, друго ниво съм.

Този мач ще бъде много труден за него, защото в събота вечер ще се срещне с едно диво и умно животно„, добави „Кобрата“.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Tervel Pulev (@tervelpulev)

Боксовата галавечер ще може да бъде наблюдавана на живо по FITE:


Платформата е достъпна чрез уеб, както и чрез нейните мобилни приложения за iOS и Android, както и приложенията за Apple TV, Android TV, ROKU, Amazon Fire TV и Huawei. В допълнение, FITE поддържа Samsung, LG, Cox Contour, Vizio SmartCast™, Foxxum, Chromecast, XBOX, ZEASN, Netrange, Vidaa/Hisense, VEWD, Netgem TV, Virgin Media, Comcast’s Xfinity 1 и Xfinity Flex, както и над 7000 модела смарт телевизори.