Начало Бокс Хюстън Александър с голи кокалчета на 50

Хюстън Александър с голи кокалчета на 50

Хюстън Александър с голи кокалчета на 50
0

Хюстън Александър ще се завърне на ринга тази вечер, в битка с голи кокалчета срещу Джейсън Фиш (ММА 5-4-0). Това ще бъде втора подобна битка на ветерана от UFC и Белатор. Срещата е част от BKC (bear knuckle championship)

Той осъществява дебюта си в UFC през вече далечната 2007г. срещу Кийт Джардин, в който Александър взима победата само за 48сек. Първият мач на „Убиеца“ в новото му поприще, се оказа дори по-успешен. Срещата продължи само 38сек. Един „дребен“ проблем обаче възникна, след като инстинктите му от ММА годините го накараха да забие юмрук, в лицето на вече нокаутирания си съперник. Крайната му постъпка обаче не беше санкционирана и той си тръгна като победител.

Хюстън отговаря на хората, които мислят, че това не е най-подходящо занимание за човек на петдесет.

„Защо не? Грижа се за тялото си и се чувствам в отлична състезателна форма. Все още правя спаринги. Бия се дори и с изгряващите имена в ММА“

Боксът с голи кокалчета се слави с особена бруталност. Това е и причината да бъде забранен на много места. Освен главите на състезателите, техните ръце също могат да бъдат наранени. „Убиеца“ коментира и този въпрос.

За щастие, ръцете ми вече са счупени! Дори когато тренираме на лапи, съм без ръкавици. Така че ръцете ми са готови за конкретната ситуация. Тренировките с голи кокалчета са нещо, което винаги съм правил.“

Александър мисли да се състезава, докато тялото му позволява.

„Обичам да се бия и смятам да го правя докаго мога.“