Начало ММА Всичко най-интересно на UFC Vegas 54

Всичко най-интересно на UFC Vegas 54

Всичко най-интересно на UFC Vegas 54
0

Алън Нашименто срещу Джейк Хедли

Алън Нашименто победи Джейк Хедли с единодушно съдийско решение. От ъгъла на Нашименто лично му помагаше неговият сънародник Чарлз Оливейра. Почти целия мач се проведе на земя, където бразилецът доминира своя съперник за да вземе победата.

Мануел Торес срещу Франк Камачо

Мануел Торес победи с нокаут Франк Камачо в първи рунд. Камачо се опита да влезе в дистанцията на Торес, но той го наказа с ляво и дясно кроше, което го изпрати на земята и сложи край на срещата

Кейтлин Чокагян срещу Аманда Рибас (мач на вечерта)

Кейтлин Чокагян завоюва четвърта поредна победа срещу Аманда Рибас. След три изиграни рунда двама от съдиите отсъдиха в нейна полза. Срещата се изигра главно в стойка и двете си размениха много значими попадения.

Чокагян сподели, че почти е припаднала и е довършила мача благодарение на инстинките си.

Дейви Грант срещу Луис Смолка

Дейви Грант заслужи пети поред бонус за победата си над Луис Смолка. Грант заложи на поредица от лоу кикове, които в трети рунд нараниха крака на Смолка до такава степен, че той падна на земята. Грант се възползва и нанесе поредица от удари, с един от които нокаутира противника си.

Райън Спан срещу Йон Кутелаба

Райън Спан постигна победа със събмишън в първи рунд над Йон Кутелаба. Кутелаба започна срещата отлично като нанесе добри попадения и успя да осъществи цели три тейкдауна. При последния обаче се унесе в атаката си и попадна право в ръцете на Спанн, който го заключи в безмилостна гилотина.

След мача Райън Спанн обеща на треньорите си, че скоро ще бъде шампион.

Йан Блахович срещу Александър Ракич

В главния мач на вечерта Йан Блахович победи Александър Ракич с ТКО. Ракич се контузи тежко в трети рунд и беше невъзможно да продължи. Повече за мача ТУК