Начало Бокс Флойд Мейуедър хвали Джервонта Дейвис: Ще стане като мен
0

Флойд Мейуедър хвали Джервонта Дейвис: Ще стане като мен

Флойд Мейуедър хвали Джервонта Дейвис: Ще стане като мен
0

Легендата в бокса и настоящ промоутър Флойд Мейуедър беше много доволен от представянето Джервонтс Дейвис срещу Лео Санта Круз и заяви, че Дейвис вече е професионална боксова звезда, а това му дава право да избере кога и с кого да боксира. Дейвис победи Санта Круз с грандиозен нокаут от шести рунд на 31 октомври.

Джервонта Дейвис приключи Санта Круз с брутален нокаут (ВИДЕО)

„Страхотно представяне. Гордея се с теб, „Танк“. Чудесно е да си от другата страна и да можеш да споделиш знанията си, за да помогнеш на някой да расте. Ако някой е в състояние да спечели всеобща слава, то този човек има всички необходими качества. Не искаме да излизаме и да предизвикваме някого да се бие. Искаме да го изпратим у дома, за да прекара време със семейството си, а след 20-30 дни ще поговорим за следващата му битка„, каза Мейуедър.

Санта Крус проговори след загубата от Дейвис

„Искам да го заведа на същите позиции, за да може той да направи същото, което и аз – да се бие когато и с когото си поиска. Той е господар на ситуацията. И той ще продължи да излиза на ринга, доказвайки на целия свят, че е най-добрият„, добави Флойд.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.