Начало Бокс Форман: Тайсън може да получи възможност да се бие за световна титла

Форман: Тайсън може да получи възможност да се бие за световна титла

Форман: Тайсън може да получи възможност да се бие за световна титла
0

Джордж Форман, който е бивш двукратен световен шампион в тежка категория, е впечатлен от формата, която показа Майк Тайсън в сблъсъка с Рой Джоунс-младши.

„Ако се намира във форма както сега, върне си тайминга и всички останали умения, той може да получи възможност да се бие за титлата. Ако го направляват правилно, точният шампион ще дойде при него. И ако дойде правилният шампион, той може да го нокаутира“, сподели Форман пред USAtoday.com.

Припомняме, че през уикенда „Динозавъра“ и „Джуниър“ се завърнаха на ринга. Демонстративният двубой приключи с равенство. Срещата се състоя в „Стейпълс Център“ в Лос Анджелис, Калифорния.

„Тайсън изглеждаше страхотно, наистина. А Рой Джоунс трябваше да използва всичките си умения от стария си арсенал, за да избегне нокаута. Просто не можех да повярвам на това, което виждах. А това беше демонстративен двубой. Просто си мисля, че ако Тайсън беше активен през последните две години на 54-55 той отново щеше да бъде на опашката да стане световен шампион.

Трябва да имате наистина добър мениджър, който да ви направлява с кого да се биете и с кого да не се биете. Но ако Тайсън намери някой, който може да направи някои творчески ходове, той бързо може да се нареди сред елита“, завърши Форман.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.