Начало Бокс Официално: Ивендър Холифийлд се завръща на ринга срещу британец
0

Официално: Ивендър Холифийлд се завръща на ринга срещу британец

Официално: Ивендър Холифийлд се завръща на ринга срещу британец
0

56-годишният бивш световен шампион в тежка категория Глен Маккрори обяви, че ще се бие следващия април в Лондон срещу 58-годишния бивш абсолютен шампион Ивендър Холифийлд.

Организатор на срещата е „Bare Knuckle Box“, но тя ще бъде с боксови ръкавици, като в подгряващите мачове ще се бият звездите на YouTube Джейк Пол и Джо Уелър.

Говорих с Холифийлд по телефона снощи и той каза, че ще се бие с мен. Той се страхуваше от мен в продължение на 30 години, но сега най-накрая ще се боксираме. Разглеждаме април, разговарям с Джо Браун и Джим Фрийман от BKB и те искат да се бият през април в O2″, каза Маккрори, който не е излизал на ринга от 1993 година.

„Станах шампион, след като Ивендър се качи в тежка категория. Аз спечелих свободната му титла и го попитах:„ Страхуваше ли се от мен?„. В продължение на 30 години исках тази битка. Наследих първата му титла в тежка категория и винаги съм искал да се бия с него. Той беше най-добрият и си тръгна. Винаги съм бил в добра форма, миналата година изкачих осмата най-висока планина в света“, добави британецът.

„Когато победя Холифийлд, Тайсън ще бъде следващият„, завърши Маккрори.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.