Начало Бокс Франк Уорън: И какво, ако Джошуа победи Уайлдър?

Франк Уорън: И какво, ако Джошуа победи Уайлдър?

Франк Уорън: И какво, ако Джошуа победи Уайлдър?
0

Франк Уорън омаловажи евентуалния успех на Антъни Джошуа над Дионтей Уайлдър, макар все още двамата да не са се споразумели официално. Президентът на Queensberry Promotions не вижда, защо някой би се превъзбудил до такава степен по победителя от тази среща, когато неговият клиент – Тайсън Фюри, вече детронира „Бронзовия бомбардировач“.

Тайсън победи Уайлдър три пъти, така че, ако Джошуа го победи, което не смятам, че ще стане, какво от това? Тайсън го победи три пъти и вероятно е свил километража му. Тайсън го обработи сериозно, особено в третия мач, когато и Тайсън падна в нокдаун, но беше тежък бой. Уайлдър не излезе от срещата в добро физическо състояние. Не смятам, че Джошуа ще победи Уайлдър, но това е без значение“, каза Уорън пред Boxing Scene.

Всъщност фактите са, че „Циганския крал“ постигна две победи на „Бронзовия бомбардировач“, а първата им среща бе отсъдена с равенство. В крайна сметка британецът триумфира с нокаут за завършек на трилогията.

Босът на Queensberry Promotions междувременно не остана очарован и от победата на „Ей Джей“ над Робърт Хелениус. Той подчерта, че финландецът бива нокаутиран всеки път, когато се изправи срещу някой от лидерите в дивизията, така че инкасираното поражение в седмия рунд срещу Джошуа не е дошло, като изненада.